• تبلیغات
  • درباره ما
  • صفحه اصلی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
جمعه, 19 اردیبهشت, 1404
  • ورود
  • ثبت نام
عروس صورتی
  • صفحه اصلی
  • عروس
    • آرایش عروس
    • لباس عروس
    • لوازم آرایشی
  • داماد
  • تالار
  • جهیزیه
  • مراسمات
    • مراسم بله برون
    • مراسم عقد
    • مراسم عروسی
    • ماه عسل
    • سالگرد ازدواج
    • کیک عروسی
    • عکاسی
  • سفر و گردشگری
  • سلامتی و درمان
    • بارداری
    • زیبایی و سلامت پوست
  • گل و گیاه
  • فیلم و سریال
    • انیمه
    • انیمیشن
    • سِلِبریتی
  • هدیه
  • خانواده
    • خانه داری
  • صفحه اصلی
  • عروس
    • آرایش عروس
    • لباس عروس
    • لوازم آرایشی
  • داماد
  • تالار
  • جهیزیه
  • مراسمات
    • مراسم بله برون
    • مراسم عقد
    • مراسم عروسی
    • ماه عسل
    • سالگرد ازدواج
    • کیک عروسی
    • عکاسی
  • سفر و گردشگری
  • سلامتی و درمان
    • بارداری
    • زیبایی و سلامت پوست
  • گل و گیاه
  • فیلم و سریال
    • انیمه
    • انیمیشن
    • سِلِبریتی
  • هدیه
  • خانواده
    • خانه داری
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
عروس صورتی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

همه چیز درباره خرمالو

میترا احمدی توسط میترا احمدی
3 ماه پیش
در آشپزی
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
0 0
0
صفحه اصلی آشپزی
3
بازدیدها
اشتراک در توییتر

برداشت پاییزی شیرینی روشن سیب و غنای گرم کدو تنبل و کدو را به ارمغان می آورد. همچنین فصل خرمالو است، یک میوه پاییزی که تا حدودی کمتر رایج است. معمولاً در فصل سپتامبر تا دسامبر، خرمالو احتمالاً در این زمان از سال در بازار کشاورزان محلی وجود دارد.

محتوا پنهان
1 خرمالو چه طعمی دارد؟
2 دو نوع اصلی خرمالو
3 چگونه خرمالو بخوریم

 

ادمین با تمام وجود از این میوه متنفر است اما مجبور است آن را بنویسد (گرررررررررررررررررررررریه)

انواع مختلفی از خرمالو وجود دارد و نکته کلیدی برای دانستن نحوه انتخاب، تهیه و خوردن هر یک از آنها این است که بدانید کدام نوع قابض و کدام شیرین است. خرمالوهای قابض زمانی که رسیده اند غذای فوق العاده ای هستند، بنابراین اجازه ندهید که توصیف آنها شما را ناامید کند.

نکته کلیدی انتخاب خرمالویی است که رسیده و آماده مصرف باشد. تجربه خوردن خرمالویی که کاملاً آماده نیست می تواند شبیه به تلاش برای مصرف یک توپ پنبه ای شیرین و در عین حال متراکم باشد. به علاوه خوردن مقدار زیادی خرمالو نارس می تواند باعث مشکلات گوارشی شود.1

برای انتخاب بهترین خرمالو و نحوه خوردن این میوه پاییزی این راهنما را دنبال کنید.

خرمالو چه طعمی دارد؟

how-eat-persimmon-pro-2

مزه خرمالو مانند یک کودک عشق افسانه‌ای و میوه‌ای از انبه و فلفل دلمه‌ای بو داده است که در پس‌زمینه آن مقداری دارچین و خرما وجود دارد. خرمالوی رسیده در عین حال غنی، تند و شیرین است. خرمالو دارای بافتی ابریشمی و لغزنده در دهان است.

دو نوع اصلی خرمالو

how-eat-persimmon-pro-3

 

بیشتر بخوانید:   18 کاربرد رنده چهار طرفه

هاچیا و فویو (که منشا آن آسیاست و اکنون در ایالات متحده و جاهای دیگر کشت می شود) دو نوع رایج خرمالو هستند. خرمالو فویو (نشان داده شده در بالا) شیرین است و می توان آن را در حالی که هنوز کمی سفت است خورد. شکل آنها چمباتمه تر است و شبیه یک دونات است.

how-eat-persimmon-pro-4

خرمالو هاچیا (نشان داده شده در بالا) تنها زمانی شیرین خواهد بود که بسیار رسیده یا حتی بیش از حد رسیده باشد – زمانی که چیزی شبیه به یک بادکنک آب نه چندان پر احساس شود. خرمالو هاچیا به شکل بلوط و با انتهای نوک تیز است.

برای کمک به شناسایی انواع مختلف خرمالو و اینکه بدانیم آیا رسیده اند یا نه، ویدیوی سریع زیر را تهیه کردم. می توانید ببینید که چگونه ممکن است بخواهید فویوها و هاچیاها را متفاوت بخورید.

در حالی که بسیاری از سوپرمارکت ها انواع آسیایی این میوه ها را حمل می کنند، خرمالو نیز ریشه های مهمی در ایالات متحده دارد. کلمه خرمالو در واقع از زبان Algonquian به ما می آید. Diospyros virginiana که عموماً به عنوان خرمالو معمولی شناخته می شود، بومی شرق و جنوب شرقی ایالات متحده است و ممکن است به آن آلو خرما یا چوب درخت نیز گفته شود.این میوه نوع دیگری از خرمالوهای قابض است و نسبت به همتایان آسیایی خود کوچکتر است. خرمالو یک عنصر مهم در غذاهای بومی آمریکایی است.

با طعمی که برای مردم بسیار جذاب است، جای تعجب نیست که خرمالو حیات وحش را نیز جذب می کند. پرندگان، گوزن ها و راکون ها این میوه ها را دوست دارند و برای زنبورها مفید هستند.

چگونه خرمالو بخوریم

how-eat-persimmon-pro-5

برخی از افراد ترجیح می دهند به سادگی داخل خرمالو را جدا کنند، اما پوست آن نیز خوراکی است. من دوست دارم پوست را روی برش های فویو بگذارم و به سالاد اضافه کنم. آنها را می توان در پای و تارت، روی بستنی، با پنکیک یا وافل یا به عنوان یک عنصر شیرین در غذاهای خوش طعم استفاده کرد. خرمالو سرشار از ویتامین های A و B است و منبع خوبی از فیبر است.

بیشتر بخوانید:   20 غذای خوشمزه با نخود

برای دریافت بیشترین ارزش غذایی از خرمالو، بهتر است آن را به صورت خام مصرف کنید. با این حال، اگر با زیاده‌روی این میوه‌ها مواجه هستید (مشکل خوبی است!)، ممکن است بخواهید مربای خرمالو درست کنید یا آنها را مانند انجیر خشک کنید.

 

 

5/5 - (1 رای)
میترا احمدی

میترا احمدی

میترا احمدی مدیر سئو سایت عروس صورتی

مطالب مرتبط

vegan-instant-pot-curry-sweet-potato
آشپزی

کاری فوری وگان

16 اردیبهشت 1404
Screenshot 2025-01-26 133524
آشپزی

38 غذای پر از پروتئین

15 اردیبهشت 1404
چگونه یک اسپرسوی عالی درست کنیم
آشپزی

چگونه یک اسپرسوی عالی درست کنیم: راهنمای دقیق

15 اردیبهشت 1404
قهوه لائوس
آشپزی

قهوه لائوس: آیا این گوهر پنهان بهترین قهوه آسیا است؟

15 اردیبهشت 1404
مزیت چغندر برای سلامتی
غذاهای وگان

فواید چغندر برای سلامتی – 5 مزیت چقندر که توسط متخصصان توصیه می شود

26 فروردین 1404
__opt__aboutcom__coeus__resources__content_migration__treehugger__images__2017__02__box-grater-09f82d6b0aea498f892d9274413b053b
آشپزی

18 کاربرد رنده چهار طرفه

1 فروردین 1404

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

elegant-high-ponytail-and-bangs-best-wedding-hairstyles-for-bride-with-pearl-hair-wraps

55 مدل موی عروسی برای هر نوع مو

29 بهمن 1403
vegan-instant-pot-curry-sweet-potato

کاری فوری وگان

16 اردیبهشت 1404
Screenshot 2025-01-26 144007

فواید پودر پروتئین چیست؟

15 اردیبهشت 1404
long-straight

20 مدل مو لیر بلند

15 اردیبهشت 1404
Image_from_iOS__2_

چگونه درآمد خود را افزایش دهیم (15 روش خلاقانه)

15 اردیبهشت 1404
Screenshot 2025-01-26 133524

38 غذای پر از پروتئین

15 اردیبهشت 1404
dried-aluminium-hci-magnesium-hydroxide-simethicone-antacid-syrup

شربت مینو ماگ ۸ درصد برای چیست

15 اردیبهشت 1404
سم زدایی با آب

سم زدایی با آب برای افزایش متابولیسم بدن

15 اردیبهشت 1404

درباره ما

logo-arossorati-2

عروس صورتی

مجله عروس صورتی تمامی آنچه که تازه عروس و داماد ها باید درباره ازدواج و مراسمات آن بدانند.

پست های اخیر

  • 55 مدل موی عروسی برای هر نوع مو 29 بهمن 1403
  • کاری فوری وگان 16 بهمن 1403
  • فواید پودر پروتئین چیست؟ 16 بهمن 1403
  • 20 مدل مو لیر بلند 16 بهمن 1403
  • چگونه درآمد خود را افزایش دهیم (15 روش خلاقانه) 16 بهمن 1403

ما را دنبال کنید

© 2022 تمامی حقوق این سایت مربوط به مجله آنلاین عروس صورتی می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟ ثبت نام

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

همه فیلدها الزامی است. ورود به سیستم

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • عروس
    • آرایش عروس
    • لباس عروس
    • لوازم آرایشی
  • داماد
  • تالار
  • جهیزیه
  • مراسمات
    • مراسم بله برون
    • مراسم عقد
    • مراسم عروسی
    • ماه عسل
    • سالگرد ازدواج
    • کیک عروسی
    • عکاسی
  • سفر و گردشگری
  • سلامتی و درمان
    • بارداری
    • زیبایی و سلامت پوست
  • گل و گیاه
  • فیلم و سریال
    • انیمه
    • انیمیشن
    • سِلِبریتی
  • هدیه
  • خانواده
    • خانه داری

© 2022 تمامی حقوق این سایت مربوط به مجله آنلاین عروس صورتی می باشد.