• تبلیغات
  • درباره ما
  • صفحه اصلی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پنجشنبه, 22 خرداد, 1404
  • ورود
  • ثبت نام
عروس صورتی
  • صفحه اصلی
  • عروس
    • آرایش عروس
    • لباس عروس
    • لوازم آرایشی
  • داماد
  • تالار
  • جهیزیه
  • مراسمات
    • مراسم بله برون
    • مراسم عقد
    • مراسم عروسی
    • ماه عسل
    • سالگرد ازدواج
    • کیک عروسی
    • عکاسی
  • سفر و گردشگری
  • سلامتی و درمان
    • بارداری
    • زیبایی و سلامت پوست
  • گل و گیاه
  • فیلم و سریال
    • انیمه
    • انیمیشن
    • سِلِبریتی
  • هدیه
  • خانواده
    • خانه داری
  • صفحه اصلی
  • عروس
    • آرایش عروس
    • لباس عروس
    • لوازم آرایشی
  • داماد
  • تالار
  • جهیزیه
  • مراسمات
    • مراسم بله برون
    • مراسم عقد
    • مراسم عروسی
    • ماه عسل
    • سالگرد ازدواج
    • کیک عروسی
    • عکاسی
  • سفر و گردشگری
  • سلامتی و درمان
    • بارداری
    • زیبایی و سلامت پوست
  • گل و گیاه
  • فیلم و سریال
    • انیمه
    • انیمیشن
    • سِلِبریتی
  • هدیه
  • خانواده
    • خانه داری
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
عروس صورتی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

همه چیز درباره خرمالو

میترا احمدی توسط میترا احمدی
4 ماه پیش
در آشپزی
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
0 0
0
صفحه اصلی آشپزی
3
بازدیدها
اشتراک در توییتر

برداشت پاییزی شیرینی روشن سیب و غنای گرم کدو تنبل و کدو را به ارمغان می آورد. همچنین فصل خرمالو است، یک میوه پاییزی که تا حدودی کمتر رایج است. معمولاً در فصل سپتامبر تا دسامبر، خرمالو احتمالاً در این زمان از سال در بازار کشاورزان محلی وجود دارد.

محتوا پنهان
1 خرمالو چه طعمی دارد؟
2 دو نوع اصلی خرمالو
3 چگونه خرمالو بخوریم

 

ادمین با تمام وجود از این میوه متنفر است اما مجبور است آن را بنویسد (گرررررررررررررررررررررریه)

انواع مختلفی از خرمالو وجود دارد و نکته کلیدی برای دانستن نحوه انتخاب، تهیه و خوردن هر یک از آنها این است که بدانید کدام نوع قابض و کدام شیرین است. خرمالوهای قابض زمانی که رسیده اند غذای فوق العاده ای هستند، بنابراین اجازه ندهید که توصیف آنها شما را ناامید کند.

نکته کلیدی انتخاب خرمالویی است که رسیده و آماده مصرف باشد. تجربه خوردن خرمالویی که کاملاً آماده نیست می تواند شبیه به تلاش برای مصرف یک توپ پنبه ای شیرین و در عین حال متراکم باشد. به علاوه خوردن مقدار زیادی خرمالو نارس می تواند باعث مشکلات گوارشی شود.1

برای انتخاب بهترین خرمالو و نحوه خوردن این میوه پاییزی این راهنما را دنبال کنید.

خرمالو چه طعمی دارد؟

how-eat-persimmon-pro-2

مزه خرمالو مانند یک کودک عشق افسانه‌ای و میوه‌ای از انبه و فلفل دلمه‌ای بو داده است که در پس‌زمینه آن مقداری دارچین و خرما وجود دارد. خرمالوی رسیده در عین حال غنی، تند و شیرین است. خرمالو دارای بافتی ابریشمی و لغزنده در دهان است.

دو نوع اصلی خرمالو

how-eat-persimmon-pro-3

 

بیشتر بخوانید:   20 غذای خوشمزه با نان تست

هاچیا و فویو (که منشا آن آسیاست و اکنون در ایالات متحده و جاهای دیگر کشت می شود) دو نوع رایج خرمالو هستند. خرمالو فویو (نشان داده شده در بالا) شیرین است و می توان آن را در حالی که هنوز کمی سفت است خورد. شکل آنها چمباتمه تر است و شبیه یک دونات است.

how-eat-persimmon-pro-4

خرمالو هاچیا (نشان داده شده در بالا) تنها زمانی شیرین خواهد بود که بسیار رسیده یا حتی بیش از حد رسیده باشد – زمانی که چیزی شبیه به یک بادکنک آب نه چندان پر احساس شود. خرمالو هاچیا به شکل بلوط و با انتهای نوک تیز است.

برای کمک به شناسایی انواع مختلف خرمالو و اینکه بدانیم آیا رسیده اند یا نه، ویدیوی سریع زیر را تهیه کردم. می توانید ببینید که چگونه ممکن است بخواهید فویوها و هاچیاها را متفاوت بخورید.

در حالی که بسیاری از سوپرمارکت ها انواع آسیایی این میوه ها را حمل می کنند، خرمالو نیز ریشه های مهمی در ایالات متحده دارد. کلمه خرمالو در واقع از زبان Algonquian به ما می آید. Diospyros virginiana که عموماً به عنوان خرمالو معمولی شناخته می شود، بومی شرق و جنوب شرقی ایالات متحده است و ممکن است به آن آلو خرما یا چوب درخت نیز گفته شود.این میوه نوع دیگری از خرمالوهای قابض است و نسبت به همتایان آسیایی خود کوچکتر است. خرمالو یک عنصر مهم در غذاهای بومی آمریکایی است.

با طعمی که برای مردم بسیار جذاب است، جای تعجب نیست که خرمالو حیات وحش را نیز جذب می کند. پرندگان، گوزن ها و راکون ها این میوه ها را دوست دارند و برای زنبورها مفید هستند.

چگونه خرمالو بخوریم

how-eat-persimmon-pro-5

برخی از افراد ترجیح می دهند به سادگی داخل خرمالو را جدا کنند، اما پوست آن نیز خوراکی است. من دوست دارم پوست را روی برش های فویو بگذارم و به سالاد اضافه کنم. آنها را می توان در پای و تارت، روی بستنی، با پنکیک یا وافل یا به عنوان یک عنصر شیرین در غذاهای خوش طعم استفاده کرد. خرمالو سرشار از ویتامین های A و B است و منبع خوبی از فیبر است.

بیشتر بخوانید:   طرز تهیه پنکیک گندم وگان

برای دریافت بیشترین ارزش غذایی از خرمالو، بهتر است آن را به صورت خام مصرف کنید. با این حال، اگر با زیاده‌روی این میوه‌ها مواجه هستید (مشکل خوبی است!)، ممکن است بخواهید مربای خرمالو درست کنید یا آنها را مانند انجیر خشک کنید.

 

 

5/5 - (1 رای)
میترا احمدی

میترا احمدی

میترا احمدی مدیر سئو سایت عروس صورتی

مطالب مرتبط

__opt__aboutcom__coeus__resources__content_migration__treehugger__images__2017__02__box-grater-09f82d6b0aea498f892d9274413b053b
آشپزی

18 کاربرد رنده چهار طرفه

19 خرداد 1404
8c16582e6e944dbbbc84f31b04b6466f
آشپزی

مشکل کوکی های من چیست؟ راهنمای عیب یابی پخت کوکی

14 خرداد 1404
20 Things to Do With Chickpeas
آشپزی

20 غذای خوشمزه با نخود

30 اردیبهشت 1404
بهترین غذاها برای افراد مبتلا به دیابت
آشپزی

بهترین غذاها برای افراد مبتلا به دیابت، به علاوه آنچه که باید از آنها اجتناب کرد

30 اردیبهشت 1404
fresh-figs--ricotta-cheese--fresh-basil-on-rye-bread-with-balsamic-vinegar-overhead-view
آشپزی

20 غذای خوشمزه با نان تست

30 اردیبهشت 1404
blueberry-ice-cream-popsicles-1256313433-39acd480cbcb459fb283d82feeb48c5e
آشپزی

استفاده از میوه های خانگی برای تهیه خوراکی های خنک برای روزهای تابستان

25 اردیبهشت 1404

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

مدل موی باب

52 مدل موی باب فوق‌العاده جذاب برای موهای ظریف

21 خرداد 1404
جاهای دیدنی تنکابن

جاهای دیدنی تنکابن

21 خرداد 1404
Selena Gomez

سلنا گومز : از خوانندگی تا مریضی سخت

20 خرداد 1404
Taylor Swift

تیلور سویفت : از خوانندگی تا میلیونر شدن

20 خرداد 1404
A man in the cleaning of the oven

روش آسان تمیز کردن فر بدون استفاده از مواد شیمیایی

19 خرداد 1404
بهترین هتل های جنوب فرانسه

بهترین هتل های جنوب فرانسه برای سال ۲۰۲۳

19 خرداد 1404
The Best Wedding Invitations

شیک ترین و خاص ترین کارت های دعوت عروسی

19 خرداد 1404
شانل یوزی

شانل یوزی کیست؟

19 خرداد 1404

درباره ما

logo-arossorati-2

عروس صورتی

مجله عروس صورتی تمامی آنچه که تازه عروس و داماد ها باید درباره ازدواج و مراسمات آن بدانند.

پست های اخیر

  • 52 مدل موی باب فوق‌العاده جذاب برای موهای ظریف 21 خرداد 1404
  • جاهای دیدنی تنکابن 21 خرداد 1404
  • سلنا گومز : از خوانندگی تا مریضی سخت 20 خرداد 1404
  • تیلور سویفت : از خوانندگی تا میلیونر شدن 19 خرداد 1404
  • روش آسان تمیز کردن فر بدون استفاده از مواد شیمیایی 29 بهمن 1403

ما را دنبال کنید

© 2022 تمامی حقوق این سایت مربوط به مجله آنلاین عروس صورتی می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟ ثبت نام

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

همه فیلدها الزامی است. ورود به سیستم

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • عروس
    • آرایش عروس
    • لباس عروس
    • لوازم آرایشی
  • داماد
  • تالار
  • جهیزیه
  • مراسمات
    • مراسم بله برون
    • مراسم عقد
    • مراسم عروسی
    • ماه عسل
    • سالگرد ازدواج
    • کیک عروسی
    • عکاسی
  • سفر و گردشگری
  • سلامتی و درمان
    • بارداری
    • زیبایی و سلامت پوست
  • گل و گیاه
  • فیلم و سریال
    • انیمه
    • انیمیشن
    • سِلِبریتی
  • هدیه
  • خانواده
    • خانه داری

© 2022 تمامی حقوق این سایت مربوط به مجله آنلاین عروس صورتی می باشد.