نان تست یک بوم خالی است که برای تزیین چیزهای خوشمزه التماس می کند. نان تست رویه، راحتی یک ساندویچ را با نصف نان ارائه می دهد. لذت crostini اما قابل توجه تر. انواع ساندویچ های چای اما با لبه.
من شروع کردم به فکر کردن در مورد تمام نان تست هایی که درست کرده ام و دوست داشته ام، و واقعاً فقط ترکیب های بی پایانی وجود دارد – همانطور که می گویند بیشتر آن ها بر اساس آنچه در فصل است یا آنچه باید قبل از رفتن به جنوب مصرف شود، پیش بینی می شود. در زیر فقط برخی از تاپرهای نان تست من آورده شده است.
آووکادو
چون نان تست آووکادوی ساده نان تست عشق واقعی من است. ما یک چاودار خمیر ترش غلات کامل به دست می آوریم که به خوبی با آووکادوی مغزدار و خامه ای بازی می کند. روی آن نمک دریایی و فلفل سیاه پر شده است. ساده و کامل.
آووکادو، پرتقال خونی، جالاپینو تازه خرد شده
میلیونها چیز برای قرار دادن روی نان تست آووکادو وجود دارد – بعد از گوجهفرنگی تابستانی تازه، این ترکیب مورد علاقه من است. خامه ای، شیرین، روشن و تند.
گوجه فرنگی، روغن زیتون، نمک دریا
هنگامی که گوجه فرنگی های محلی زرق و برق دار در اوج خود هستند، چیزهای کمی بهتر از سیلی زدن برش های نان تست وجود دارد. اگر روغن زیتون میوه ای خوب، نمک دریا و حتی یک یا دو برگ ریحان وجود داشته باشد، بهتر است.
هوموس، چغندر ورقه شده، نعناع
از آنجا که هوموس و نان تست قبلاً در بهشت ساخته شده اند. اضافه کردن چغندر خاکی شیرین بسیار زیبا و خوشمزه است. نعناع تازه همه چیز را عالی می کند.
لوبیا سفید پوره شده، روغن زیتون، آویشن
من اغلب بعد از شام لوبیا باقی مانده است. له کردن آنها روی نان تست روز بعد یک ناهار مقوی و خوشمزه را برای شما به ارمغان می آورد.
پنیر بز، انگور بوداده
چون وقتی شروع کردم به تفت دادن انگور کامل ، باید شروع به گذاشتن آنها روی همه چیز کنم.
کره بادام زمینی، موز، آجیل قندی
من اغلب آجیل را با شربت افرا و فلفل هندی کاراملی می کنم تا در سالاد و برخی دسرها استفاده کنم، پس چرا روی نان تست با کره بادام زمینی و موز استفاده نکنم؟
کره آنچوی، فلفل سوخاری، پونه کوهی تازه
برای همه چیزخواران و آفت خواران، ماهی آنچوی را با کره نرم شده له کنید. برای گیاهخواران و وگان ها، خمیر میسو را با اسپری کره ای له کنید. نان تست را با آن بپوشانید، روی آن را با فلفل سوخاری و پونه کوهی بپوشانید. این ترکیبی است که هر بار اشک های خوشحالی من را در می آورد.
پنیر خامه ای، خیار، شوید
یک ترکیب کلاسیک، مخصوصاً با انبوه خیار و شوید بسیار عالی.
ریکوتا، انجیر، عسل
این یکی برای طرفداران انجیر است – و همه طرفدار انجیر هستند، درست است؟ ترکیبی از ریکوتا خامه ای خنک و انجیر آبدار چاق و چله با کمی عسل یک صبحانه برای روز عروسی فوق العاده را ایجاد می کند.
نخود سبز پوره شده، نمک دریا، نعنا
من عاشق درست کردن پستو نخود سبز و نعناع هستم. این بسیار ساده است اما بسیار قابل توجه و از نظر طعم بسیار روشن است. این نوعی برداشت از آن است، فقط در مورد نان تست.
کره، تربچه خرد شده
کره و تربچه همدیگر را دوست دارند – ریختن روی نان تست به جفت ابعاد بیشتری می بخشد.
لبنه، خرمالو، انار
پنیر ماست خاور میانه ای که به نام لبنه شناخته می شود یکی از نان تست های مورد علاقه من است. درست کردن آن بسیار ساده است: ماست یونانی را در یک آبکش با پارچه پنیر روی یک کاسه، در یخچال، به مدت 12 تا 24 ساعت صاف کنید. روی آن را با دانههای خرمالو و انار یک طعم شیرین و ترش میافزایند که هارمونی کاملی را برای طعم ایجاد میکند.
بوراتا، هلو خلال شده، پسته
نمای نزدیک از پیش غذا/کاناپه با هلو و مردانا در بشقاب
اگر لبنیات می خورید، پس می دانید که مردانا همه چیز را بهتر می کند. (به هر حال این موتزارلای پر از خامه است.) مقداری نان تست را له کنید و روی آن هلو و پسته بزنید – و سپس به گروه کر از فرشتگان گوش دهید.
پوره نخود، کرفس، لیمو
سالاد ماهی تن مصنوعی را در خانه درست می کنیم (به طرز آزاردهنده ای به آن سالاد تن می گوییم) با استفاده از نخود. برای نان تست عالی است، اما می توانید فقط نخود را له کنید و روی آن را با کرفس و لیمو (آب و/یا پوست) برای جایگزینی با طراوت برای ماهی تن کلاسیک، روی آن قرار دهید.
آلو ریکوتا، کبابی یا آب پز
آلوها اساساً در حال حاضر عالی هستند، اما دادن کمی گرما و زغال اخته آنها را به سطح دیگری می رساند. و سپس آنها را با ریکوتا جفت کنید، و سپس آن را روی نان تست قرار دهید – مانند چیزهای استراتوسفر.
توفو له شده با پودر کاری، سیب خرد شده، کشمش
این یک سالاد تخم مرغ با ادویه کاری است و برای افراد شور-ادویه-شیرین عالی است.
ماسکارپونه، کدو تنبل زمستانی بو داده، تخم کدو
اگر آنقدر خوش شانس باشید که باقی مانده کدو حلوایی بو داده (یا هر یک از پسرعموهای آن) را داشته باشید و بگویید، مقداری پنیر ماسکارپونه باقی مانده و شاید هم مقداری تخمه کدو تنبل در دست دارید، می توانید نان تست پای کدو تنبل درست کنید. شما را خوشحال کند
کره، ترشی
این عجیب است؟ نمی دانم؛ اما من یک ترشی بی شرم هستم و همراه با کره روی نان سوخاری یکی از لذت های عجیب زندگی است. آیا باید این را علناً اعتراف کنم؟
سینک آشپزخانه
این فقط یک تذکر و اشاره به تمام دفعاتی است که من چیزهای تصادفی روی نان تست انباشته کرده ام. فرمول به این صورت است: یک تکه نان تست خوب، پایه چیزی صاف و/یا خرد شده، لایه ای از چیزی که تضاد ایجاد می کند، یک تزیین تند یا معطر. روغن زیتون و نمک دریا تقریباً هرگز برای نان تست های خوش طعم ضرری ندارند. کمی عسل یا شربت افرا ترکیبات شیرین تری را روشن می کند.
پس آن را دارید، بروید و نان تست کنید! ماجراجو باشید، لذت ببرید… و اگر همه چیز شکست خورد، یک آووکادو بگیرید.