بهترین پنکیک گندم کامل وگان کرکی فقط 7 ماده و 1 کاسه دارد. آنها بدون روغن، نرم، کرکی و بدون تخم مرغ هستند و بدون لبنیات هستند!
پنکیک گندم کامل وگان
هیچ چیز مانند یک دسته بلند از پنکیک های وگان با شربتی که سرتاسر آنها ریخته شده است، غذای راحتی را نمی گوید! به عبارت دیگر، من در مورد این پنکیک های گندم کامل وگان صحبت می کنم که هم غلات کامل و هم سالم هستند. وقتی صحبت از دستور العمل های شگفت انگیز پنکیک وگان می شود، تازه کار نیستم. من آن را یکی از تخصص های خود می دانم، زیرا نیاز دارم که پنکیک ها پف دار و نرم باشند. بدون پنکیک متراکم و لطیف، لطفا!
اگر پنکیک های ساده وگان را ترجیح می دهید، با آرد همه منظوره معمولی، بهترین پنکیک وگان من را امتحان کنید!
مواد مورد نیاز پنکیک گندم وگان
(جزئیات کامل دستور غذا در کارت دستور غذا در زیر.)
آرد شیرینی سبوس دار: این همان آردی است که این پنکیک های سالم وگان گندم کامل را نرم و لطیف و پف دار می کند. همچنین آنها را کمی سالم تر از استفاده از آرد همه منظوره سفید معمولی می کند. آرد شیرینی گندم نیز نسبت به آرد معمولی مقداری گلوتن کمتری دارد و در نتیجه لقمه لطیفتری ایجاد میکند.
نشاسته سیب زمینی: این راز این پنکیک های وگان کرکی است. جایگزین تخممرغها میشود و داخل آنها را بسیار پفدار و پخته میکند! هیچکس نمیخواهد یک پنکیک نرم و خام در داخل آن باشد، این همان چیزی است که اکثر دستور العملهای پنکیک وگان هستند. این رازی است که من سال ها برای دستور پخت پنکیک خود از آن استفاده می کردم. نمی توان آن را جایگزین یا حذف کرد. یک نشاسته دیگر همان عملکرد را ندارد.
پودر خمیرمایه
کنسرو شیر نارگیل “لایت”: این یکی دیگر از رازهای این پنکیک است. از آنجایی که این پنکیکها بدون روغن هستند، شیر نارگیل جایگزین آن میشود، در حالی که آنها را مرطوب نگه میدارد و آنها را پف میکند. اصلا طعم نارگیل باقی نمی گذارد. شیر دیگری در اینجا عملکرد مشابهی نخواهد داشت، به خصوص از آنجایی که آنها بدون روغن هستند، بسیار مهم است. شیرهای دیگر پنکیک صاف تر و متراکم تری تولید می کنند.
عصاره وانیل
شربت افرا خالص
سرکه سیب: این سرکه با بیکینگ پودر واکنش نشان می دهد و در نتیجه پنکیک های پف دار ایجاد می شود.
طرز تهیه پنکیک گندم کامل وگان کرکی
مرحله 1: در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید.
مرحله 2: شیر، شربت، وانیل و سرکه را در آن بریزید. با قاشق به آرامی مواد را به صورت تاشو از پایین هم بزنید. شما فقط می خواهید فقط تا زمانی که تمام آرد مخلوط شود مخلوط کنید. بیش از حد مخلوط نکنید
مرحله 3: این یک نکته مهم است. برای اینکه پنکیک کاملا پفکی و پخته شود، اجازه دهید خمیر به مدت 15 دقیقه بماند. در همان زمان، ماهیتابه خود را در حالت متوسط به پایین، نزدیک به پایین روشن کنید. تابه شما باید همزمان با نشستن خمیر شما گرم شود. این کار باعث میشود پنکیکهای شما پف کرده و به خوبی پخته شوند. بعد از 15 دقیقه خواهید دید که خمیر شما چقدر پف می کند.
مرحله 4: هر پنکیک را 3-4 دقیقه از طرف اول بپزید. زمانی که قسمت بالایی شروع به خشک شدن و سفت شدن لبهها میکند، زمان چرخاندن آن فرا رسیده است. ورق بزنید و یک دقیقه دیگر بپزید. تکرار.
نکاتی برای تغییرات
ما دوست داریم این پنکیک ها را همانطور که فقط با شربت افرا سرو می کنیم. آنها واقعاً در این راه کامل هستند! اما گاهی دخترم از پنکیک شکلاتی خوشش می آید. آنها را برای یک غذای سرگرم کننده و تنوع اضافه کنید.
اگر پنکیک ادویه دار میل دارید، برای تنوع 1 قاشق چایخوری ادویه دارچین یا کدو تنبل اضافه کنید!
این مقاله توسط مجله عروس صورتی تهیه شده ممنون میشیم اگر برای شما مفید بوده آن را با دوستان خود و شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید.