برداشت پاییزی شیرینی روشن سیب و غنای گرم کدو تنبل و کدو را به ارمغان می آورد. همچنین فصل خرمالو است، یک میوه پاییزی که تا حدودی کمتر رایج است. معمولاً در فصل سپتامبر تا دسامبر، خرمالو احتمالاً در این زمان از سال در بازار کشاورزان محلی وجود دارد.
ادمین با تمام وجود از این میوه متنفر است اما مجبور است آن را بنویسد (گرررررررررررررررررررررریه)
انواع مختلفی از خرمالو وجود دارد و نکته کلیدی برای دانستن نحوه انتخاب، تهیه و خوردن هر یک از آنها این است که بدانید کدام نوع قابض و کدام شیرین است. خرمالوهای قابض زمانی که رسیده اند غذای فوق العاده ای هستند، بنابراین اجازه ندهید که توصیف آنها شما را ناامید کند.
نکته کلیدی انتخاب خرمالویی است که رسیده و آماده مصرف باشد. تجربه خوردن خرمالویی که کاملاً آماده نیست می تواند شبیه به تلاش برای مصرف یک توپ پنبه ای شیرین و در عین حال متراکم باشد. به علاوه خوردن مقدار زیادی خرمالو نارس می تواند باعث مشکلات گوارشی شود.1
برای انتخاب بهترین خرمالو و نحوه خوردن این میوه پاییزی این راهنما را دنبال کنید.
خرمالو چه طعمی دارد؟
مزه خرمالو مانند یک کودک عشق افسانهای و میوهای از انبه و فلفل دلمهای بو داده است که در پسزمینه آن مقداری دارچین و خرما وجود دارد. خرمالوی رسیده در عین حال غنی، تند و شیرین است. خرمالو دارای بافتی ابریشمی و لغزنده در دهان است.
دو نوع اصلی خرمالو
هاچیا و فویو (که منشا آن آسیاست و اکنون در ایالات متحده و جاهای دیگر کشت می شود) دو نوع رایج خرمالو هستند. خرمالو فویو (نشان داده شده در بالا) شیرین است و می توان آن را در حالی که هنوز کمی سفت است خورد. شکل آنها چمباتمه تر است و شبیه یک دونات است.
خرمالو هاچیا (نشان داده شده در بالا) تنها زمانی شیرین خواهد بود که بسیار رسیده یا حتی بیش از حد رسیده باشد – زمانی که چیزی شبیه به یک بادکنک آب نه چندان پر احساس شود. خرمالو هاچیا به شکل بلوط و با انتهای نوک تیز است.
برای کمک به شناسایی انواع مختلف خرمالو و اینکه بدانیم آیا رسیده اند یا نه، ویدیوی سریع زیر را تهیه کردم. می توانید ببینید که چگونه ممکن است بخواهید فویوها و هاچیاها را متفاوت بخورید.
در حالی که بسیاری از سوپرمارکت ها انواع آسیایی این میوه ها را حمل می کنند، خرمالو نیز ریشه های مهمی در ایالات متحده دارد. کلمه خرمالو در واقع از زبان Algonquian به ما می آید. Diospyros virginiana که عموماً به عنوان خرمالو معمولی شناخته می شود، بومی شرق و جنوب شرقی ایالات متحده است و ممکن است به آن آلو خرما یا چوب درخت نیز گفته شود.این میوه نوع دیگری از خرمالوهای قابض است و نسبت به همتایان آسیایی خود کوچکتر است. خرمالو یک عنصر مهم در غذاهای بومی آمریکایی است.
با طعمی که برای مردم بسیار جذاب است، جای تعجب نیست که خرمالو حیات وحش را نیز جذب می کند. پرندگان، گوزن ها و راکون ها این میوه ها را دوست دارند و برای زنبورها مفید هستند.
چگونه خرمالو بخوریم
برخی از افراد ترجیح می دهند به سادگی داخل خرمالو را جدا کنند، اما پوست آن نیز خوراکی است. من دوست دارم پوست را روی برش های فویو بگذارم و به سالاد اضافه کنم. آنها را می توان در پای و تارت، روی بستنی، با پنکیک یا وافل یا به عنوان یک عنصر شیرین در غذاهای خوش طعم استفاده کرد. خرمالو سرشار از ویتامین های A و B است و منبع خوبی از فیبر است.
برای دریافت بیشترین ارزش غذایی از خرمالو، بهتر است آن را به صورت خام مصرف کنید. با این حال، اگر با زیادهروی این میوهها مواجه هستید (مشکل خوبی است!)، ممکن است بخواهید مربای خرمالو درست کنید یا آنها را مانند انجیر خشک کنید.