از درست کردن ماکارونی خانگی و خرده نان گرفته تا برنج گل کلم و خیلی چیزهای دیگر، جعبه رنده فروتن یک اسب کاری نابغه و با استعداد است.
رنده چهار طرفه را ببینید. همانطور که میز و کشوها متحمل هجوم متجاوزانه ضایعات پلاستیکی می شوند – پاک کننده هسته ذرت! برش موز! پوست کن انبه! مغزدار فلفل دلمه ای! – رنده ساده با صبر و حوصله در گوشه تاریک کمد منتظر می ماند تا لحظه ای بدرخشد. که، همانطور که معلوم است، به احتمال زیاد بیشتر از آن چیزی است که بسیاری از مردم تصور می کنند.
رنده پنیر در قرن شانزدهم فرانسه به عنوان روشی برای استفاده از پنیر سفت شده اختراع شد. پانصد سال بعد و ما هنوز از آن برای رنده کردن پنیر استفاده می کنیم – و خیلی چیزهای دیگر. با ظهور غذاساز، درب جعبه رنده بسیاری نشان داده شد که مایه شرمساری است. جدا از کارکردهای زیاد، رنده جعبه فضای کمتری را اشغال می کند، از برق استفاده نمی کند، دسته ای از پلاستیک را شامل نمی شود، تمیز کردن آن آسان تر است و نسبت به غذاساز باعث ریزش بهتری می شود. (یک غذاساز یک لبه صاف به تکه های خرد شده می دهد، یک رنده مخروطی ایجاد می کند که بافت بهتری ایجاد می کند.)
این ساده است، با تکنولوژی پایین است، برای همیشه ماندگار است، و درخشان است. بنابراین بدون انجام بیشتر، عظمت رنده جعبه آشکار شد.
1. خرده نان
نان تست، رنده چهار طرفه. همچنین یک راه خوب برای استفاده از نان بیات – اگر به کمک بیشتری نیاز داشت، آن را رنده کنید، سپس با کمی روغن زیتون، نمک دریا و یک حبه سیر له شده بریزید و سپس در تابه ای روی حرارت ملایم بریزید تا طلایی شود.
2. شکر قهوه ای
حتی اگر میدانم قرار دادن پوست مرکبات در شکر قهوهای آن را نرم نگه میدارد، ناگزیر با سنگهای شکر قهوهای مواجه میشوم که با چاقو به آنها حمله میکنم، سناریویی که مطمئناً روزی با دلشکستگی تمام میشود. و بعد فکر کردم: جعبه رنده. کار می کند.
3. برنج گل کلم
ممکن است این غذای مرسوم با الهام از سرخپوشان برای غلات و کوسکوس باشد، اما من برنج گل کلم را یک افزودنی فوق العاده ظریف برای همه چیز از ریزوتو گرفته تا پوره سیب زمینی و تقریباً هر نوع کاری فوری وگان می دانم. این سبزی یواشکی نهایی است. و می توانید آن را با رنده جعبه خود با استفاده از سوراخ های اندازه متوسط درست کنید. بدون راز، فقط آن را رنده کنید.
4. نمک زغال سنگ
من خیلی مطمئن نیستم که در مورد خوردن زغال چه احساسی دارم. اما آدام پری لانگ، خدا مرد کبابی، توصیه میکند نمک زغالی تهیه کنید تا در صورت تمایل، پیتزای دودی به آن اضافه کنید. او میگوید: «رنده کردن مقدار کمی زغال در نمک تکمیلی، به شما این لهجه دودی سوخته را میدهد. حدود یک قاشق غذاخوری زغال چوب سخت را که از نظر شیمیایی فرآوری نشده است رنده کنید و با یک فنجان نمک کوشر خرد کنید.
5. شکلات برای تزئین
شکلات را با سوراخ های متوسط برای پاشیدن ersatz رنده کنید. از قسمت برش برای فر استفاده کنید.
6. شکلات برای ذوب
هنگامی که تکه های بزرگ شکلات را در یک دیگ دوبل ذوب می کنید، خطر داغ شدن بیش از حد شکلات ذوب شده در حالی که شکلات هنوز در حال آب شدن است، وجود دارد. استفاده از شکلات رنده شده باعث می شود همه آن با سرعت یکسان ذوب شود.
7. کره، سرد برای شیرینی
شیرینی سازی کره سرد را دوست دارد – با رنده کردن کره یخ زده فوق العاده سرد است و به سرعت ترکیب می شود تا از ماندگاری دمای سرد آن اطمینان حاصل شود.
8. کره، دمای اتاق
به همین ترتیب، بسیاری از دستور العمل ها به کره با دمای اتاق نیاز دارند. اگر از قبل برنامه ریزی کرده باشید و آن را از یخچال خارج کرده باشید، یک ستاره طلایی دریافت می کنید. اگر نه، آن را سرد رنده کنید و به همان شکلی که هست استفاده کنید یا چند دقیقه صبر کنید تا خیلی سریعتر از حالت چوبی گرم شود.
9. سیر
پرس سیر؟ تمیز کردن سخت است. سیر را با چاقو خرد کنید؟ وقت گیر و بالقوه خسته کننده. رنده کردنش با رنده؟ تمیز کردن آسان، سریع و بافت عالی برای بوت شدن. امتیاز: می توانید پیاز را نیز رنده کنید. با موسیر عالی کار می کند.
10. زنجبیل
من در واقع یک رنده زنجبیل سرامیکی کوچک دارم که آن را دوست دارم، اما یک رنده جعبه ای نیز به همان خوبی کار می کند. و نکته اضافی: زنجبیل خود را در فریزر نگه دارید تا مدت بیشتری دوام بیاورد. ریشه یخ زده را با جعبه رنده رنده کرده و به فریزر برگردانید.
11. تخم مرغ آب پز
نیازی به خرد کردن یا تکه کردن نیست، فقط آنها را مستقیماً روی سالاد یا ساندویچ رنده کنید، یا در یک کاسه برای تبدیل شدن به سالاد تخم مرغ.
12. پاستا خانگی
این درخشان است. وقتی به خوبی تمرین شود، درست کردن پاستا از ابتدا میتواند 30 دقیقه طول بکشد تا آماده شود – اما این روش برای استفاده از رنده جعبهای به جای چرخاندن آن، این زمان را بسیار کاهش میدهد. من عاشق اطلسم هستم و عاشق ورقه های بلند و رشته های رشته ای با دست می شوم، اما این روش عالی است.
13. پوست لیموترش
برای درست کردن پوست لیمو (یا پرتقال یا لیموترش یا گریپ فروت) نیازی به یک میکروپلین فانتزی ندارید. جعبه رنده، سوراخ های کوچک.
14. پوره سیب زمینی
استادان پوره سیب زمینی استفاده از برنج سیب زمینی را برای سیب زمینی های کاملاً کرکی توصیه می کنند. برای آن دسته از ما که سیب زمینی برنج اختصاصی نداریم، یک جعبه رنده می تواند این کار را انجام دهد. برای پوره سیب زمینی هم موقع درست کردن گنوکی خانگی از رنده جعبه استفاده می کنم.
16. آجیل
برای هرکسی که میخواهد طعم آجیل را بخواهد، اما بافت مغزی را در حالت پختهشده نمیخواهد، استفاده از سوراخ بزرگ روی رنده راه حلی است.
17. سبزیجات ریشه دار
هویج ممکن است بعد از پنیر از جعبه رنده شماره 2 استفاده شود، اما به همین جا بسنده نکنید. میتوانید ریشهها را رنده کنید تا سوپها و سسها را غلیظ کنید یا آنها را در ظرفهایی که به افرادی که از سبزیجات بیزارند میخورند پنهان کنید. تا آنجایی که سبزیجات خام هستند، رنده کردن آنها بافت نپخته را تقویت می کند. برای مثال، من عاشق رنده کردن چغندر خام به طور مستقیم در سالاد هستم.
18. گوجه فرنگی
تفاله گوجه فرنگی تازه تقریبا فوری، خدا را شکر. باورم نمی شود تمام زمانی را که برای پوست کندن و بذر دادن گوجه فرنگی صرف کردم، قبل از اینکه بفهمم می توان آنها را خام رنده کرد. گوجه فرنگی را از وسط نصف کنید، سمت بریده شده را با دقت روی سوراخ های بزرگ بمالید تا زمانی که به پوست برسید، تماشا کنید که کاسه زیر با تفاله گوجه فرنگی خام زیبا پر شده است.
سیر، ریحان، نمک، فلفل و روغن زیتون را برای یک سس تابستانی سریع اضافه کنید. از آن بر روی بروسکتا استفاده کنید. آن را در تابه بریزید و برای دستور پخت سس گوجه فرنگی مورد علاقه خود. (و اجازه ندهید پوست ها هدر بروند. آنها را فریز کنید تا بعداً در رب یا سوپ استفاده کنید، یا خشک کنید تا به نمک گوجه فرنگی صورتی زیبا تبدیل شوند.)