این لذیذترین و آسانترین وگان کاری فوری است که از مقدار زیادی سیبزمینی شیرین، نخود، اسفناج تازه، رب کاری قرمز، ادویه کاری، شیر نارگیل و سس گوجهفرنگی برای خامهترین و شگفتانگیزترین عطر و طعم استفاده میکند! این کاری بدون گلوتن وگان به یک مورد علاقه فوری تبدیل خواهد شد! فقط 8 ماده اصلی مورد نیاز است!
کاری فوری وگان
من اینجا هستم با یکی دیگر از دستور العمل های فوری وگان. شما عاشق پاستای ایتالیایی فوری گیاهی هستید، بنابراین فکر می کنم شما هم عاشق این پاستا باشید. همه می دانید که عشق من به کاری قوی است، بنابراین طبیعتاً مجبور شدم یک ظرف کاری فوری گیاهی بسازم. من با کاری سیب زمینی شیرین رفتم زیرا من سیب زمینی شیرین را بیشتر از هر غذای روی کره زمین دوست دارم. من فکر میکنم سیبزمینی شیرین در کاری بهترین است، زیرا به طور طبیعی بسیار شیرین است. شیرینی ادویه های قوی و گرما را به زیبایی متعادل می کند. فقط با استفاده از سیب زمینی معمولی در اینجا همان اثر را نخواهد داشت.
اجازه بدهید به شما بگویم. این احتمالاً کاری مورد علاقه من است که تا به حال ساخته ام. با توجه به اینکه من دستور العمل های کاری وگان بسیار خوشمزه ای را در اینجا در وبلاگ خود دارم، بسیار می گوید. من مجبور شدم چند بار آن را درست کنم تا طعم ها درست و متعادل شود، به نظرم طعم کاری بهتر است و فوق العاده خوشمزه است! من نمی توانم کاری بی مزه انجام دهم. من به مقدار زیادی طعم نیاز دارم این یکی زمان زیادی را ارائه می دهد.
به لطف ادویه کاری خانگی من (اگرچه در فروشگاه هم خوب است) و مقدار مناسب رب کاری قرمز، آمینوهای نارگیل، سس گوجه فرنگی و شیر نارگیل، خامه ای، غنی، فوق العاده تند است. من هم با نخود درست کردم و هم بدون. بنابراین، اگر میخواهید پروتئین بیشتری دریافت کنید، نخود را اضافه کنید.
مواد مورد نیاز کاری فوری وگان
پیاز قرمز
خمیر کاری قرمز: من از برند وگان تایلندی کیچن استفاده می کنم.
پودر کاری: من از پودر کاری خانگی خودم استفاده می کنم اما خرید از فروشگاه خوب است.
گرا ماسالا: اختیاری است، بنابراین اگر آن را ندارید، استرس نداشته باشید. اما سطح دیگری از طعم شگفت انگیز را اضافه می کند، بنابراین اگر می توانید آن را اضافه کنید!
کنسرو شیر نارگیل لایت: من عاشق برند تایلندی کیچن هستم. خوب و خامه ای است و آبکی نیست، اما نسبت به نوع پر چرب آن بسیار کم چرب است. بیشتر آبکی است تا پرچرب، که در اینجا مهم است، زیرا کاری فوری به مایع نیاز دارد. همانطور که در عکس ها مشاهده می کنید، بسیار خامه ای و غنی به نظر می رسد!
آمینوهای نارگیل: این مقداری شیرینی و طعم اومامی را نیز به کاری اضافه می کند.
سیب زمینی های شیرین
نخود
سس گوجه فرنگی: کاری خوب به نوعی اسیدیته نیاز دارد تا همه طعم ها را متعادل کند. در غیر این صورت، می تواند یک نت طعم داشته باشد. سس گوجه فرنگی در اینجا این کار را به زیبایی انجام می دهد. در عکس زیر به طور اتفاقی رب گوجه فرنگی در آن ریختم، درست نیست، حتما به سس/پوره گوجه نیاز دارید.
طرز تهیه کاری قابلمه فوری گیاهی
مرحله 1: همه مواد را قبل از شروع خرد، اندازه گیری و آماده کنید، زیرا غذا بسیار سریع است.
مرحله 2: پیاز قرمز را با 1/4 فنجان آب به مدت 5 تا 8 دقیقه روی حرارت تفت دهید تا نرم شوند و شروع به کاراملی شدن کنند. حالت سس را خاموش کنید.
مرحله 3: ادویه ها، رب کاری، آمینو نارگیل و سس گوجه فرنگی را به آی پی اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا عطر آنها آزاد شود.
مرحله 4: شیر نارگیل، 1/4 فنجان آب، سیب زمینی شیرین و نخود را اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید.
مرحله 5: با حرارت زیاد به مدت 3 دقیقه بپزید. حدود 10 دقیقه طول می کشد تا روی حرارت قرار بگیرید تا اینکه 3 دقیقه شروع به شمارش معکوس کند. 10 دیقه باید داخل زود پز باشد.