اینها به طور جدی بهترین دستور العمل پنکیک وگان هستند که من تا به حال چشیده ام! بدون روغن، فقط 7 ماده و فوق العاده سبک، نرم و بسیار پف دار! آنها برای صبحانه مورد علاقه خانواده خواهند بود، تضمینی!
بهترین دستور العمل پنکیک وگان
من حتی نمی توانم با کلمات بیان کنم که این پنکیک های وگان ساده چقدر خوشمزه هستند! آنها سبک ترین و نرم ترین و سرشار از طعم وانیل هستند. آنها بهترین پنکیک هایی هستند که من خوردم. ساده، آسان برای ساخت و مورد علاقه همه اعضای خانواده.
من قبلاً تعدادی پنکیک وگان گندم کرکی دارم که همیشه مورد علاقه من بوده است و خوانندگان کاملاً آنها را دوست دارند. با این حال، تنها چیزی که در این دستور وجود دارد این است که آنها برای کار کردن به شیر نارگیل نیاز دارند. مدتهاست که درخواستهایی برای دستور پخت پنکیک کرکی وگان آسان داشتم که به شیر نارگیل نیاز نداشت، اما همچنان بدون روغن باشد. خب بالاخره خلقشون کردم و بیشتر دوستشون دارم!! اگر همه این دستور العمل های گیاهی بدون روغن را دوست دارید، حتماً تمام نکات و ترفندهای من در مورد نحوه پخت و پز بدون روغن را یاد بگیرید!
راز من برای پنکیک وگان سالم؟ کره بادام هندی خام! نه تنها روغن/چربی مورد نیاز برای پنکیکهای مرطوب و کرکی را جایگزین میکند، بلکه طعم آن را نیز جایگزین میکند. آنها را به طور طبیعی بسیار شیرین و طعم وانیل را بسیار شگفت انگیز می کند. آنها بسیار کرکی و شگفت انگیز هستند. من نمی توانم منتظر بمانم تا آنها را امتحان کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه پنکیک های وگان گیاهی
آرد همه منظوره: این دستور برای کسانی ساخته شده است که پنکیک های گیاهی ساده با آرد سفید می خواهند. این و پنکیک شیرینی زنجبیلی وگان من تنها دستور پخت پنکیک است که از آرد سفید همه منظوره استفاده می کند (در اینجا پنکیک شیرینی زنجبیلی بدون گلوتن). من چندین دستور العمل پنکیک بدون گلوتن در وبلاگ دارم اگر به بدون گلوتن نیاز دارید. این پنکیک های باترمیلک بدون گلوتن وگان، پنکیک بلوبری کرکی وگان یا این پنکیک های سیب زمینی شیرین وگان را امتحان کنید. عاشق کره بادام زمینی، اینها را امتحان کنید!
نشاسته ذرت: این راز من برای پنکیک های نرم از اولین پست پنکیک من در این وبلاگ در سال 2012 بوده است! این آنها را سبک، کرکی و جادویی می کند. بدون آن متراکم خواهند بود.
پودر خمیرمایه
شربت افرا خالص: به طور طبیعی شیرین شده، بدون شکر تصفیه شده در آنها.
شیر بادام شیرین نشده: من از نام تجاری Califia که در Sprouts خریداری می کنم استفاده کرده و آن را دوست دارم. مطمئنم که سایر خواربارفروشی ها نیز آن را حمل می کنند. هر مارک شیر بادام باید خوب کار کند.
کره بادام هندی خام: راز من برای این پنکیک ها! شگفت انگیزترین طعم کره ای، وانیلی، به طور طبیعی شیرین را می دهد. ناگفته نماند، به جای روغن، که سایر دستور العمل ها به آن نیاز دارند، به پنکیک ها چربی کامل غذای طبیعی داده است. قسم میخورم اینها حتی از آنهایی که قبلا با تخم مرغ و روغن درست میکردم طعمشان بهتر است! کره بادام هندی خام را خودم درست می کنم زیرا یافتن کره بادام هندی خام بدون روغن تقریبا غیرممکن است، مگر اینکه به صورت آنلاین سفارش دهید. Whole Foods یک برند را می فروشد، اما بسیار گران است. شما کره بادام هندی را واقعاً صاف و روان میخواهید، نه سفت یا درشت، بنابراین بافت پنکیک درست میشود.
عصاره وانیل
انداه ها :
1 1/4 فنجان (160 گرم) آرد همه منظوره معمولی
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری (24 گرم).
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
3/4 فنجان (180 گرم) شیر بادام شیرین نشده، دمای اتاق
3 قاشق غذاخوری (60 گرم) شربت افرا خالص، دمای اتاق (از 4 قاشق غذاخوری برای پنکیک شیرین تر استفاده کنید، زیرا این ها فقط شیرینی ملایمی هستند تا شربت بالای آن وجود داشته باشد)
1 قاشق چایخوری (5 گرم) عصاره وانیل
3 قاشق غذاخوری (48 گرم) کره بادام هندی خام (من خودم درست می کنم SEE NOTES)
طرز تهیه پنکیک وگان
مرحله 1: مواد خشک را در یک کاسه بزرگ خوب هم بزنید.
مرحله 2: در یک کاسه متوسط جداگانه، شربت، شیر بادام، کره بادام هندی و عصاره وانیل را اضافه کنید. این را خیلی خوب هم بزنید تا مطمئن شوید که کاملا صاف است. شما نمی خواهید تکه های کره بادام هندی در سراسر آن وجود داشته باشد، در غیر این صورت خمیر شما درست نمی شود.
مرحله 3: مایه خیس را روی خشک بریزید و با یک قاشق همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خمیر پنکیک تا حدودی غلیظ شود. مطمئن شوید که دیگر آرد در سرتاسر یا ته کاسه قابل مشاهده نباشد، اما بیش از حد مخلوط نکنید. اگر خمیر دارای چند توده ریز باشد، اشکالی ندارد که با پختن آنها ناپدید می شوند.
مرحله 4: تابه یا قالب پنکیک خود را روی حرارت متوسط رو به پایین به مدت 10 دقیقه در حالی که خمیر نشسته است گرم کنید. این مرحله را نادیده نگیرید.
مرحله 5: من دوست دارم از یک قاشق بستنی برای پنکیک هایی با سایز عالی استفاده کنم، اما اگر آن را ندارید، از یک پیمانه اندازه گیری 1/4 استفاده کنید. طرف اول پنکیک ها را حدود 4 دقیقه بپزید، تا زمانی که روی آن خشک شده و حباب هایی ایجاد شود.
نکات موفقیت در پنکیک
بگذارید خمیر استراحت کند. تا به حال شنیده اید که مردم بگویند همیشه اولین پنکیک را خراب می کنند؟ این به این دلیل است که خمیر نیاز به استراحت دارد! به خصوص خمیر پنکیک وگان. 10 دقیقه به خمیر استراحت دهید و تابه را گرم کنید. اضافه کردن خمیر پس از نشستن، اجازه می دهد تا بیکینگ پودر و نشاسته به خوبی جذب شوند، بنابراین نتایج پفکی خواهید داشت. اضافه کردن خمیر به تابه ای که داغ نیست، آنها را نیز نمی پزد.
خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید. فقط آنقدر هم بزنید تا دیگر آرد دیده نشود. در غیر این صورت، مخلوط کردن بیش از حد می تواند منجر به پنکیک های جویدنی و متراکم شود که کرکی نیستند.
آنها را خیلی زود ورق ندهید. من دوست دارم از قاشق بستنی برای پنکیک هایی با سایز عالی استفاده کنم، اما اگر یکی ندارید، از یک پیمانه اندازه گیری 1/4 استفاده کنید. طرف اول پنکیک ها را حدود 4 دقیقه بپزید، تا زمانی که روی آن خشک شده و حباب هایی ایجاد شود. نمی خواهید آنها را خیلی زود برگردانید وگرنه به درستی پخته نمی شوند. زیر یک پنکیک را زیر نظر بگیرید تا ببینید قهوه ای طلایی است یا خیر. اگر قبل از اینکه قسمت بالایی آن خشک به نظر برسد خیلی سریع قهوه ای می شود، حرارت را کمی کم کنید.