دلیل خوبی وجود دارد که چرا ما به یکی از بهترین یخچال ها برای خنک کردن غذایمان نیاز داریم. دمای سرد 40 درجه فارنهایت یا کمتر با کند کردن رشد باکتری ها به تازه نگه داشتن غذا برای مدت طولانی تری کمک می کند. این 13 غذا را هرگز نباید در یخچال قرار دهید!
اما اگرچه ما به نگهداری گوشت خام یا پخته روی میز فکر نمی کنیم، اما برخی از مواد غذایی هستند که بهتر است خارج از یخچال نگهداری شوند، زیرا آنها آب و هوای گرم تری را با دمای 64 تا 71 درجه فارنهایت ترجیح می دهند.
در واقع، نگه داشتن برخی از غذاها در دمای سرد فقط باعث بدرفتاری آنها، کاهش ارزش غذایی آنها و کاهش سریع طعم آنها می شود که تمام هدف آنها را شکست می دهد!
دور نگه داشتن این غذاها از یخچال نیز باعث می شود که از دور ریختن غذاهای فاسد جلوگیری کنید که هدر می رود، به خصوص اگر می خواهید غذای خود را طولانی تر کنید و در هزینه خود صرفه جویی کنید. بنابراین، اگر مطمئن نیستید که چه خواربارهایی باید سرد شوند، در اینجا 13 ماده غذایی وجود دارد که هرگز نباید در یخچال قرار دهید.
همچنین، تا به حال فکر کرده اید که آیا باید تخم مرغ را در یخچال نگهداری کنید؟ پاسخ این پرسش ممکن است شما را شگفت زده کند.
این 13 غذا را هرگز نباید در یخچال قرار دهید: نان
این موضوع اغلب محل بحث است، اما نان را نباید در یخچال نگهداری کرد. مولکولهای موجود در نشاسته نان در دمای سرد خیلی سریع متبلور میشوند و باعث میشوند نان خیلی سریعتر در یخچال بیات شود. علاوه بر این، این نان را سفت، جویدنی و کهنه می کند.
پس چگونه می توانید نان خود را بدون قرار دادن در یخچال ماندگاری بیشتری داشته باشید؟ همیشه نان را در یک جعبه نان مانند این جعبه نان بسیار بزرگ (29 دلار آمازون) نگهداری کنید، یا هر مقدار اضافی آن را تا یک ماه منجمد کنید و به درستی در کاغذ فریزر پیچیده شده باشد. قبل از ذخیره سازی، نان خریداری شده در مغازه باید در یک کیسه پلاستیکی دربسته نگهداری شود، در حالی که نان تازه را باید در فیلم چسبناک یا بسته بندی موم زنبور عسل بسته بندی کرد و در دمای اتاق نگهداری کرد.
سیب زمینی خام
به طور کلی، سیب زمینی و سیب زمینی شیرین باید در انبار نگهداری شوند. اگر در یخچال نگهداری شود، دمای سرد می تواند باعث شود که نشاسته آنها به سرعت به شکر تبدیل شود و باعث سفت شدن یا شیرین شدن سیب زمینی شود. در عوض، سیب زمینی های خود را در یک سبد یا کمد با تهویه مناسب و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. سیب زمینی را در یک کیسه کاغذی نگهداری کنید، نه پلاستیکی، زیرا کیسه های پلاستیکی مانع از جریان هوا و تجمع رطوبت می شوند.
گوجه فرنگی
اگر در پرورش گوجه فرنگی تسلط دارید، در نگهداری محصول خود در یخچال اشتباه نکنید. به طور کلی، گوجه فرنگی در دمای اتاق به رسیدن خود ادامه می دهد، بنابراین سرد کردن اساسا فرآیند رسیدن را متوقف می کند و طعم آن را کدر می کند. علاوه بر این، دمای یخچال به پوست گوجه فرنگی آسیب می رساند و باعث ایجاد بافت آبکی می شود. بنابراین، اگر میخواهید از گوجهفرنگیهای آبدار و خوشطعم نگهداری کنید، آنها را دور از نور مستقیم خورشید روی پیشخوان نگهداری کنید.
این 13 غذا را هرگز نباید در یخچال قرار دهید: عسل
عسل یک نگهدارنده طبیعی است، بنابراین نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست. علاوه بر این، دمای سرد باعث کریستالیزه شدن آن می شود و پخش آن را سخت و دشوار می کند. اگر می خواهید عسل آبدار داشته باشید، همیشه آن را در یک کمد در دمای اتاق نگهداری کنید.
اگر عسل شما متبلور شده باشد، این فرآیند می تواند معکوس شود. به سادگی، شیشه در بسته عسل را در یک کاسه پر از آب گرم شده بین 95 تا 110 درجه فارنهایت قرار دهید. اجازه دهید عسل در کاسه استراحت کند تا عسل کریستالیزه به حالت مایع خود بازگردد.
آووکادو
چه به آووکادوی له شده علاقه دارید یا می خواهید سالاد درست کنید، به یاد داشته باشید که آووکادو را در یخچال نگهداری نکنید. وقتی آنها را از فروشگاه مواد غذایی خریداری می کنید، هنوز سفت هستند و قبل از خوردن به چند روز زمان نیاز دارند تا برسند. اینها فقط در دمای اتاق می توانند برسند، بنابراین بهتر است خارج از یخچال نگهداری شوند. تنها استثنا زمانی است که آووکادو کاملا رسیده باشد و شما آماده خوردن آن نباشید. فقط مطمئن شوید که آن را در عرض دو یا سه روز میل کنید تا طعم بیشتری داشته باشد.
هندوانه و خربزه کامل
ممکن است فکر کنید هندوانه و خربزه های برش نخورده مدت بیشتری در یخچال نگهداری می شوند، اما در واقع بهتر است در ظرف میوه شما نگهداری شوند. یخچال طعم، بافت و رنگ را تغییر می دهد. هندوانه و خربزه کامل باید در دمای اتاق بماند تا رسیده شود. تنها زمانی که می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید این است که آن را در آن برش دهید. مطمئن شوید که آن را در یک جایگزین فیلم چسبناک مانند بسته بندی موم زنبور عسل بپیچید یا برش ها را قبل از قرار دادن در یخچال در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. همین قوانین برای انبه و فلفل نیز صادق است.
این 13 غذا را هرگز نباید در یخچال قرار دهید: سیر
سیر فوراً بیشتر وعده های غذایی را زنده می کند، اما اگر در یخچال نگهداری شود می تواند به سرعت از بین برود. نه تنها بافت لاستیکی خواهد داشت، بلکه شرایط مرطوب آن را مستعد کپک زدن می کند. همیشه سیر را در مکانی خشک و دارای تهویه مناسب برای بهترین نتیجه نگهداری کنید و آن را در کیسه های پلاستیکی نگهداری نکنید. اینها فقط رطوبت را به دام می اندازند و باعث می شوند سیر به سرعت فاسد شود. در عوض، میتوانید از کیسههای توری مانند این کیسههای ذخیرهسازی توری آویزان (10 دلار، آمازون)، برای تازه نگه داشتن میخک استفاده کنید.
توت فرنگی
اگر از خوردن توت فرنگی های آبدار لذت می برید، بهتر است این توت فرنگی ها را خارج از یخچال بگذارید. توت فرنگی ها آب یا رطوبت را از دمای سرد جذب می کنند و باعث فاسد شدن یا از دست دادن شیرینی خود می شوند. بهتر است توت فرنگی ها را روی میز و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. فرقی نمی کند که چگونه توت فرنگی بکارید و خودتان می خورید، یا اگر از مغازه خریداری شده استفاده می کنید، مطمئن شوید که ظرف یک یا دو روز قبل از شروع از بین رفتن توت فرنگی مصرف کنید.
این 13 غذا را هرگز نباید در یخچال قرار دهید: پیاز
در حالی که ممکن است فکر کنید پیاز جزو ترد سالاد است، هرگز آن را در یخچال نگهداری نکنید. این کار باعث افزایش رطوبت می شود و باعث می شود بافتی لطیف داشته باشند و آنها را مستعد کپک زدن کند. بهتر است پیازها را در یک سبد با تهویه مناسب و در جای خنک و تاریک در انبار نگهداری کنید.
قهوه
اگر از خوردن یک فنجان معطر قهوه در صبح لذت می برید، دانه های قهوه را در یخچال نگهداری نکنید. یک بسته لوبیا باز شده مستعد متراکم شدن در اثر دماهای سرد است. این فقط طعم و طعم را از بین می برد و طعم قهوه شما را از بین می برد. در عوض، انجمن ملی قهوه میگوید بهترین راه برای نگهداری دانههای قهوه این است که آنها را در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید و از قوطیهای شفافی که نور میتواند وارد آن شود و طعم قهوه را به خطر بیندازد، خودداری کنید.
با این حال، همچنین مهم است که دی اکسید کربن، که دانه های قهوه به تدریج آزاد می کند، بتواند از آن خارج شود. این باعث می شود ظرف در طول زمان باد نشود و از ترکیدن آن جلوگیری شود و به همین دلیل است که کیسه های قهوه معمولاً دریچه دارند. میتوانید از یک ظرف قهوه با دریچه یک طرفه استفاده کنید تا گازها را خارج کنید، اما نه داخل آن، مانند این قوطی قهوه استیل ضد زنگ Coffee Gator 16oz (25 دلار، آمازون).
گیاهان تازه
مانند قهوه معطر، گیاهان تازه وقتی در یخچال قرار می گیرند به سرعت عطر خود را از دست می دهند. علاوه بر این، دمای خنک به گیاهان کمتر سختتر رطوبت میافزاید و باعث پژمرده شدن، خشک شدن یا از دست دادن طعم آنها میشود. اگر می خواهید طعم کامل آنها را حفظ کنید، آنها را در دمای اتاق نگه دارید. در صورت لزوم، گیاهان را در یک کیسه پلاستیکی یا در بسته بندی پلاستیکی قرار دهید و اگر واقعاً نیاز دارید فقط برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کنید.
این 13 غذا را هرگز نباید در یخچال قرار دهید: موز
غذای مورد علاقه من موز یک خوراکی شیرین و مملو از پتاسیم، منیزیم، ویتامین B6 و سایر مواد مغذی است که برای قلب شما مفید است. اما این نیروگاه میوه بهتر است در دمای اتاق نگهداری شود تا به فرآیند رسیدن کمک کند. آنها را در هوای آزاد، دور از سایر میوه ها و نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
اگر موز نارس در یخچال نگهداری شود، بعید است که به درستی رسیده شود و ممکن است پوست آن قهوه ای یا سیاه شود. با این حال، اگر موز شما در نوبت است، میتوانید آنها را برای بعد در یخچال نگهداری کنید، یا اگر مایل به استفاده از آن هستید، موز بیش از حد رسیده در کیک موزی به خوبی کار میکند.
شکلات
ما بهترین ها را برای آخر ذخیره کردیم. نگهداری شکلات در یخچال می تواند باعث ایجاد بافت دانه ای و از دست دادن طعم آن شود.
هتل شکلات توضیح میدهد که کره کاکائو طعمها و بوها را جذب میکند تا بتوانید طعم کاری شب گذشته را بچشید تا طعم خوشمزه شکلات. دمای سرد همچنین میتواند از آزاد کردن طعمهای لطیفتر شکلات جلوگیری کند – و همانطور که میدانیم، شکلات به طعم و مزه بستگی دارد!
فرآیند خنکسازی میتواند به شکوفایی قند نیز منجر شود. زمانی است که شکلات سرد می شود و سپس در معرض دمای گرم قرار می گیرد. شکر موجود در شکلات با رطوبت تعامل می کند و به صورت بافت سفید و دانه ای روی سطح حل و تبلور مجدد می یابد و باعث ایجاد لایه گرد و غباری می شود. خوردن آن هنوز بی خطر است اما ممکن است بافت آن کمی دانه دانه باشد.
توصیه می کنیم آن را بخورید یا در محیطی خنک، خشک و تاریک مانند کمد یا انباری نگهداری کنید.