پنیر در دمای 450 درجه ایجاد حباب می کند ، و آنچه در فر شما باقی مانده است ، یک لجن سیاه مانند تار است که به نظر می رسد ممکن است برای مقابله با اجاق گاز شیمیایی با وظیفه سنگین نیاز داشته باشد. اما پاک کننده های معمولی سمی تنها انتخاب شما برای تمیز کردن یک اجاق گاز نیستند. بیاموزید که چگونه یک اجاق گاز را به طور طبیعی با مواد ایمن و ملایم که ممکن است قبلاً در شیرین کاری خود داشته باشید ، تمیز کنید.
از مواد شیمیایی موجود در پاک کننده های فر معمولی خودداری کنید
به نظر می رسد بسیاری از پاک کننده های اجاق گاز معمولی حتی بعد از گذشت چند دقیقه ، حتی سخت ترین ظروف پخت و پز را نیز حل می کنند. یک دلیل خوب برای آن وجود دارد: آنها معمولاً با مواد بسیار خورنده تهیه می شوند. به گفته آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده ، پاک کننده های اجاق گاز معمولاً حاوی چاودار (یا هیدروکسید سدیم یا هیدروکسید پتاسیم هستند.) ممکن است چاودار مؤثر باشد ، اما خطرناک است. این می تواند چشم و پوست شما را بسوزاند و در صورت بلعیدن می تواند کشنده باشد ، بنابراین یک محصول امن در خانه شما نیست ، به خصوص اگر فرزندان خردسال دارید.
از تمیز کردن فرهای اجاق گاز جلوگیری کنید
اولین قدم برای اجاق گاز تمیز پیشگیری است. سعی کنید غذاهای کاسه را در هنگام پخت روی ورق های کوکی قرار دهید تا سس ها از ریختن روی سطوح اجاق گاز جلوگیری کنید. اگر در حال پختن ظرفی هستید که احتمالاً باعث ایجاد آشفتگی می شود ، می توانید کف فر خود را با فویل آلومینیومی خط کنید. بلافاصله هرگونه نشت جزئی را پاک کنید تا از سخت شدن آنها در یک ظروف سرباز یا مسافر که تمیز کردن آن سخت تر است ، جلوگیری کنید.
تمیز کردن فر بدون استفاده از مواد شیمیایی
تمیز کردن اجاق گاز غیر سمی با مواد اولیه مانند جوش شیرین ، آب لیمو و سرکه آسان است. این محلول های تمیز کننده اجاق گاز طبیعی بسیار ناخوشایند ، مؤثر و کاملاً عاری از مواد شیمیایی مضر و مواد سوز آور هستند.
برای گریس ، صابون ظرف غیر سمی را مانند مایع بشقاب طبیعی بدون نسل هفتم با آب مخلوط کرده و با آب اسفنج خرد کنید. صابون های ظرف طبیعی حاوی پاک کننده های حاصل از منابع گیاهی مانند نارگیل برای حل چربی ها هستند.
برای مقابله با بوی بد ، دو لیمو را درون یک ظرف پخت پر از یک اینچ آب فشار داده و در لیموهای باقی مانده بریزید. ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در 250 درجه بپزید. نه تنها اجاق گاز شما به جای غذای سوخته مانند لیمو بوی می دهد ، بلکه روغن مرکبات روی سطوح اجاق گاز نرم می شود و باعث می شود که از بین بردن آن آسان تر شود.
پاک کردن غذای سوخته داخل فر
برای پاک کردن غذای سوخته ، جوش شیرین را روی قسمت زیرین بپاشید و سپس آن را با آب از یک بطری اسپری اسپری کنید. بگذارید یک شب بنشیند و سپس صبح آن را با اسفنج بردارید و بیشتر لباسهای موجود در فر با آن بیرون می آیند. اگر هنوز نشت های پخته شده باقی مانده است ، روی برخی از جوش های پخته دیگر بپاشید و سپس کمی سرکه سفید اضافه کنید. بگذارید مخلوط حباب به مدت 30 دقیقه بنشیند ، سپس اسکراب کنید.
برای از بین بردن باقیمانده غذای مانده روی پنجره اجاق گاز شیشه ای که آن را تقریباً مات کرده است ، سعی کنید جوش شیرین و آب لیمو را در یک خمیر ضخیم مخلوط کنید. آن را روی درب مالش دهید ، آن را نیم ساعت بگذارید و سپس اسکراب کنید و دوباره شیشه روشن و براق خواهد شد.
سرانجام ، برای آن شرایطی که به نظر نمی رسد گریس آرنج آن را قطع کند ، از استفاده از عملکرد خود تمیز کردن روی اجاق گاز در صورت داشتن استفاده نکنید. اجاق های خود تمیز کننده تا دمایی که می توانند به 900 درجه فارنهایت برسند برای سوزاندن غذای ریخته شده گرم می شوند. در حالی که این فرآیند از انرژی زیادی استفاده می کند ، با این واقعیت جبران می شود که اجاق های خود تمیز کننده دو عایق هستند و باعث کاهش مصرف کلی انرژی شما از استفاده منظم می شود. فقط سعی کنید بیش از یک بار در سال یا بیشتر از آن استفاده نکنید.
نکات دیگری در مورد روش آسان تمیز کردن فر بدون استفاده از مواد شیمیایی دارید؟ در نظرات زیر یک یادداشت برای ما بگذارید.
این مقاله توسط عروس صورتی نوشته شده است. ممنون می شویم آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.